Македонија

Иванов со честитка до Бошњачката заедница

Иванов со честитка до Бошњачката заедница

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод 28 Септември, Меѓународниот ден на Бошњаците упати честитка до припадниците на Бошњачката етничка заедница во Република Македонија.