среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

Иванов во посета на МВР

ivanov-chavkov

Последни вести

Претседателот на Република Македонија Ѓорѓе Иванов денеска ќе го посети Министерството за внатрешни работи, каде што ќе се сретне со министерот Митко Чавков.

На средбата ќе присуствуваат и директорите на Бирото за јавна безбедност и на Управата за безбедност и контраразузнавање, Горанчо Савовски и Љупчо Андоновски.

Претседателот Иванов, како што е предвидено, заедно со министерот Чавков и потесниот колегиум ќе одржи состаноци со колегиумите на Јавна безбедност и Управата за безбедност и контраразузнавање.

Најчитани вести