сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Иво Котевски е новиот директор на Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

По последните парламентарни избори кога дотогашниот директор на центарот, Илија Димовски, стана координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, ова позиција е испразнета.

Иво Котевски е новиот директор на Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Иво Котевски е новиот директор на Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Поврзани вести

Од утре нов директор на Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ е Иво Котевски, досегашниот помошник министер за односи со јавност во МВР.

По последните парламентарни избори кога дотогашниот директор на центарот, Илија Димовски, стана координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, ова позиција е испразнета.

Иво Котевски во МВР е од 2006-та година кога беше назначен за портпарол, а потоа стана и помошник министер во Одделот за односи со јавност.  Тој е поранешен новинар.

Најчитани вести