Македонија

Избувна пожар на Тефериџ

Избувна пожар на Тефериџ
10.000 евакуирани пожари во Франција

Избувна пожар на Водно кај Теферич. Според дежурната противпожарна служба, со огнот е зафатен дел од шумата, пренесува МИА.

Екипите на службата се веќе на терен.