понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 1

Изгоре барака во Охрид

За среќа нема повредени лица. Дополнително ќе се утврдува штетата.

пожар

Последни вести

Вчера во противпожарната единица во Охрид било пријавено дека на улицата АРМ во бараката на 76-годишниот Ѓ.В. настанал пожар кој ја зафатил покривната конструкција, а најверојатно настанал поради самозапалување на оџак.

За среќа нема повредени лица. Дополнително ќе се утврдува штетата.

Најчитани вести