Крими хроника

Изгоре планинска куќа во Слатино

Изгоре планинска куќа во Слатино

Целосно изгоре планинска куќа во село Слатино, сопственост на повеќе лица.

Како што соопшти полицијата, пожарот се случил пред три дена, од засега се уште непознати причини, но увид е направен вчера Поради непристапност на теренот.

Куќата е лоцирана во местото „Вртиште“, во атарот на Слатино.