Македонија,Крими хроника

Изгоре позната работилница за чевли во Скопје

Изгоре позната работилница за чевли во Скопје

Ноќеска околу 02,30 часот во Скопје, на ул.„Скупи“ избувнал пожар во работилница за чевли „Паљачо“, при што истата целосно изгорела.

Повредени лица нема. Увид на лице место ќе се врши во текот на денот, кога ќе се утврди причината за настанатиот пожар и висината на материјалната штета.