вторник, 28 март 2017  |  Вести денес: 10

ИЗИИС в среда ќе ги тестира облакодерите во Аеродром

ИЗИИС в среда ќе ги тестира облакодерите во Аеродром

ИЗИИС в среда ќе ги тестира облакодерите во Аеродром

Последни вести

Џеваир Скај Сити и Институтот за земјотресно инженерство во среда ќе ги стресат висококатниците во скопски Аеродром.
По тој повод, турската компанија ќе одржи и коктел на 40-от кат од зградата за што од денеска се канат новинари пред кои би се презентирала безбедноста на зградата и нејзината отпорност на земјотрес.

Најчитани вести