Магазин

Изложба на работни археолошки фотографии

Изложба на работни археолошки фотографии

Изложба на работни археолошки фотографии ќе биде отворена на 19 септември во 19 часот во Музејот на отворено и Неолитско село  – Тумба Маџари.

Изложбата носи наслов „Archaeology in progress – Vol.2“.