Магазин

Изложна на унгарскиот сликар Јожеф Сас

Изложна на унгарскиот сликар Јожеф Сас
Изложна на унгарскиот сликар Јожеф Сас

 

Во мултимедијалниот културен центар „Матица ексклузив“ на 12 мај (четврток) годинава во 19 часот ќе биде отворена изложба на слики на унгарскиот  сликар Јожеф Сас.

Изложбата ќе ја отворат неговата екселенција д-р Јожеф Бенце, амбасадор на Унгарија во Република Македонија и писателот Паскал Гилевски.