Македонија,Крими хроника

Кумановска зајмила 7.000 евра, па негирала дека ги зела

Кумановска зајмила 7.000 евра, па негирала дека ги зела

Триесет и двегодишна кумановка, жртва на вешта измамничка, пред два месеци останала 7.000 долари.

Според полицијата, 35-годишната М.Н. успеала да ја прелаже кумановката дека итно и требаат пари за да се оперира во Србија, по што сограѓанката и’ позајмила 7.000 евра.

Кумановката сфатила дека е измамена еден месец подоцна  кога си ги побарала парите назада  измамничката негирала дека некогаш зела пари од неа.