Македонија

Изменет возен ред на патничкиот воз Битола – Скопје

Изменет возен ред на патничкиот воз Битола – Скопје

Патничкиот воз 642, кој сообраќа на релацијата Битола – Скопје денеска наместо во 12.45 часот од Железничката станица Битола ќе тргне во 11.35 часот.

– Поместувањето на возното време е поради сообраќајни причини. Се работи за еднократно поместување на возното време на патничкиот воз 642. Другите патничките возови од Битола кон Скопје и обратно остануваат непроменети, информира МЖ Транспорт АД–Скопје.