недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 18

Измените на Законот за земјоделство пред пратениците

mksobranie

Последни вести

Предлог законот за изменување на Законот за земјоделство и рурален развој, по скратена постапка, е единствената точка на дневниот ред на денешната седница на републичкото Собрание.

Со предложените решенија законски треба да се овозможи имплементација на Законот за земјоделство и рурален развој во делот на пребивање на обврските на земјоделските стопанства кон државата и правните лица основани од неа со финасиската подршка одобрена со тој Закон.

Најчитани вести