Магазин

Изразите на љубов на деветгодишно момче го освоија Интернет

Изразите на љубов на деветгодишно момче го освоија Интернет

Социјалните мрежи го променија начинот на комуникација, па и децата уште од мали нозе веќе се прилагодија на новиот начин на живеење.

Доказ за тоа е и едно девегодишно момче од САД, кое ја искористило социјалната мрежа Твитер за да и предложи на „девојката од неговите сништа“ да „бидат заедно“.

Љубовната преписка на малиот заводник ја објави неговиот постар брат Фреди Амејзин и таа со голема брзина се прошири на Интернет.

– И… дали ние сме заедно, прашува девојчето,

– Не знам, сакаш ли да бидеме заедно?, возвраќа момчето со прашање.

– Само ако ти сакаш, се надворзува девојчето.

Набрзо потоа следува прашање на девојчето: „дали ме сакаш“ и секако деветгодишното момче одговара потврдно, а кога му возвраќа дека „таа го сака повеќе“, тој додава дека „ја сака повеќе од Галаксијата“ и „повеќе од Вселената“.

Тој уште и ветува и дека ќе земе „некој долар“ од родителите за да може да и купи сладолед.