Крими хроника

Извлечено „аудито“ што пропадна во дупка кај Порта Влае

Извлечено „аудито“ што пропадна во дупка кај Порта Влае

Автомобилот „ауди“ кое што утрово падна во дупка кај Порта Влае е извлечено.

Во инцидентот немало повредени, а автомобилот е делумно оштетен.

audi1