Македонија,Крими хроника

Извлечено мртво тело од Вардар кај Горно Лисиче

Извлечено мртво тело од Вардар кај Горно Лисиче

Вчера напладне пронајден е непознат машки леш во реката Вардар во селото Горно Лисиче во месноста Јурија.

Телото било извечено на брегот, а потоа од екипа на медицинската помош била констатирана смрт.

По наредба на Јавниот обвинител, телото е дадено на обдукција.