Крими хроника

Ја грабнал поранешната девојка од домот „Ранка Милановиќ“

Ја грабнал поранешната девојка од домот „Ранка Милановиќ“
Осумнаесет годишниот С.А. од Скопје вчера од домот „Ранка Милановиќ“ насилно од една од собите зел 16 годишно девојче, која претходно била во врска со него.

Во грабнувањето помош имал од тројца малолетници на возраст од 16,15 и 13 години

Сторителите се пронајдени, а полицијата презема мерки за расчистување на случајот.