Магазин

Ја продава девојка му за новиот ајфон 6

Ја продава девојка му за новиот ајфон 6

Веи Чу (25) од Шангај ја продава својата девојка, односно времето поминато со неа, на други мажи, за да собере пари и да си го купи новиот ајфон 6.

-Ја делам девојка ми за џепарлак. Доколку сте заинтересирани, обратете ми се, напишал тој на транспарентот.

Сепак, тој нагласил дека понудата не го вклучува “забавниот дел“, односно дека заинтересираните ќе можат само да вечераат со неа или да учат.

ksiao