Свет

Ја силувал и убил сопствената мајка

Ја силувал и убил сопствената мајка

Американецот Александар МекДоналд ја силувал и убил сопствената мајка откако се предозирал со кокаин.

Александар работел во ресторан каде се испијанил додека тестирал вина, а потоа се издрогирал со кокаин, па се вратил во домот на неговата мајка. Тортурата започнала ненадејно, во нејзината соба додека спиела. Синот ја бодел со оружје и ја давел со кабел, а притоа и ја силувал користејќи кондом.

Монструозниот настан иако се случил пред неколку месеци, судењето сеуште трае, бидејќи Александар го негира делото.