Крими хроника

Ја запалил куќата на својот татко

Ја запалил куќата на својот татко

Скопската полиција го уапси скопјанецот С.Б. кој вчера вечер запалил две соби во куќата на татко му.

Куќата се наоѓа на улицата Финска во населбата Ченто. Против потпалувачот полицијата ќе  поднесена кривична пријава.