Македонија

Јакимовски: Заев, те чека Шутка, тик-так, тик-так!

Јакимовски: Заев, те чека Шутка, тик-так, тик-так!

Градоначалникот на општина Карпош и претседател на партијата ГРОМ, Стевчо Јакимовски во емисијата „Пулт“ на Радио Слободна Македонија му порача на лидерот на опозициската СДСМ, Зоран Заев дека го чека Шутка.

-Замислете, ми пишуваат на ѕидот на Facebook, „Ќе те удри бомба. Тик -так Тик -так.“ . Наместо да праќа деца секоја вечер да ми пишуваат погрдни пароли по ѕидови. Еве јас сакав да му испратам  порака една порака – „Заев те чека Шутка. Тик- Так Тик – Так“, вели Јакимовски за Пулт на РСМ.

Емисијата во живо следете ја тука.