Македонија

Јанакиески на доделување решенија за легализација во Кисела Вода

Јанакиески на доделување решенија за легализација во Кисела Вода

Општина Кисела Вода денеска ќе додели решенија за легализација на бесправно изградени објекти.

На доделувањето ќе присуствува министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески.