недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 35

ФОТО: Јанева доби сеф од владата

Претседателката на Специјалното Јавно обвинителство доби сеф од владата. Покрај тоа што службата за општи заеднички работи на Владата и’ ги обезбеди бараните простории, Катица Јанева доби и сеф од Владата.

janeva

Поврзани вести

Претседателката на Специјалното Јавно обвинителство доби сеф од владата. Покрај тоа што службата за општи заеднички работи на Владата и’ ги обезбеди бараните простории, Катица Јанева доби и сеф од Владата кој на специјалната јавна обвинителка и’ бил потребен за нејзината работа.

janeva-sef-1

Претходно, познат е ставот на ВМРО-ДПМНЕ дека нивен интерес е расветлување на вистината, па така сега од Катица Јанева зависи колку таа ќе успее во тоа.

Најчитани вести