петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 39

Велиновска: Јанева нема капацитет

Во последното издание на емисијата „Во Центар“ со Васко Ефтов во кое гостуваше новинарот и аналитичар Мирка Велиновска, предмет на разговор беше и специјалната јавна обвинителка Катица Јанева.

mirka-vo-centar

Поврзани вести

Во последното издание на емисијата „Во Центар“ со Васко Ефтов во кое гостуваше новинарот и аналитичар Мирка Велиновска, предмет на разговор беше и специјалната јавна обвинителка Катица Јанева.

На прашањето на Ефтов дали Јанева може да биде судијата Фалконе во Македонија, Велиновска бурно и со смеење реагираше тврдејќи дека Јанева нема интегритет и капацитет за улогата која ја има.

Жената не знае Перо јаде грав да каже. Не ја гледаш? Не зафркава, на свадба ќе идела, месец дена припреми и требале, после ќе славела Велигден, Бог да чува и да брани. Грев да те фати, рече Велиновска.

На ова Ефтов додаде дека веројатно кога ќе дојде периодот на правење зимници, СЈО нема да функционира бидејќи Јанева повторно ќе биде зафатена.

Најчитани вести