Македонија

Јанкулоска денеска во Центарот за обука во Идризово

Јанкулоска денеска во Центарот за обука во Идризово

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денеска ќе го посети Центарот за обука во Идризово.

Јанкулоска ќе присуствува на физичките проверки на пријавените кандидати на последниот конкурс на МВР за прием на 400 полициски службеници.