Македонија,Политика

Јанкулоска меѓу жителите на Смилковци

Јанкулоска меѓу жителите на Смилковци

Носителот на Изборната eдиница 2, Гордана Јанкуловска денеска оствари средба со граѓаните на Смилковци.

На средбата пред граѓаните на Смилковци, Јанкуловска ги презентираше проектите од програмата на ВМРО-ДПМНЕ.

Како еден од најважните проекти во програмата на ВМРО-ДПМНЕ таа го наведе проектот за отпишување на долговите за социјалните случаи.

Подоцна заедно со локалното население Јанкуловска ја посети и локалната црква која е во фаза на изградба.