Македонија

Јанкулоска на отварање на Центар за превенција „Полицијата и граѓаните заедно“

Јанкулоска на отварање на Центар за превенција „Полицијата и граѓаните заедно“

Во Кино Маџари во Општина Гази Баба денеска ќе биде промовиран Центар за превенција „Полицијата и граѓаните заедно“.

Во Центарот ќе се одржуваат работилници во организација на Одделението за превенција при СВР Скопје во соработка со општината Гази Баба.

На отворањето на Центарот ќе присуствуваат министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и градоначалникот на општината Тони Трајковски.