Македонија

Јанкулоска: Спасовски им ја предаде власта на криминалците

Јанкулоска: Спасовски им ја предаде власта на криминалците

По скандалозната одлука на техничкиот министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски, која комплетно го блокираше Министерството се огласи поранешната министерка, Гордана Јанкулоска.

Таа на Твитер напиша: „Оливер Спасовски уште првиот ден им ја предаде власта на криминалците. Мирно ли спие?”

jankuloska-tviterr500

Имено, Спасовски издаде наредба да им се одземат овластувањата на вработените во полицијата.