петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Јанкулоска во посета на кумановско Доброшане

jankuloskasredbaa

Последни вести

Министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска денеска ќе го посети кумановското село Доброшане.

Јанкулоска заедно со претставниците од другите надлежни институции ќе го посетата Доброшане поради новонастанатата состојба со излевањето на реката Пчиња.

Најчитани вести