вторник, 30 мај 2017  |  Вести денес: 6

ВИДЕО: Како Јапонките цртаат гол маж?

Како Јапонките цртаат гол маж? Во Јапонија се појави една мошне интересна реклама за познатата видео игра World of tanks.

japonki-crtaat-gol-mazz

Поврзани вести

Како Јапонките цртаат гол маж? Во Јапонија се појави една мошне интересна реклама за познатата видео игра World of tanks.

За да се сфати колкава е разликата во рекламните спотови што се емитуваат во Јапонија и во останатиот дел од светот, можеби е најдобро да ги погледнете и двете видеа. Која реклама ви се допаѓа повеќе?

Најчитани вести