Магазин

Јариќ: Какви болни монструми живеат меѓу нас

Јариќ: Какви болни монструми живеат меѓу нас

Поранешниот кошаркар Марко Јариќ, по дознавањето за смртта на 15 годишната Тијана Јуриќ се огласи на соцојалните мрежи.

Јариќ најпрво, по сознанието дека е уапсен кинднаперот изрази надеж дека девојчето е живо и здраво, но за жал набрзо информациите ја згаснаа надежта.

Марко на својот профил на Твитер напиша:

„Сепак лоша вест…Страшно…Тага…Какви болни монструми живеат меѓу нас“