Македонија

Јавна расправа за измените на Законот за заштита на културното наследство

Јавна расправа за измените на Законот за заштита на културното наследство

Во Собранието денеска ќе се одржи јавна расправа за Предлог-законот за измените и дополнувањата на Законот за заштита на културното наследство.

Јавната расправа ја организира собраниската Комисија за култура.