Македонија

Јавна расправа за новиот закон за електронски комуникации

Јавна расправа за новиот закон за електронски комуникации

Јавна расправа за новиот закон за електронски комуникации организира денеска Министерството за информатичко општество и администрација.

Предлог-законот за електронски комуникации е поставен на Единствениот национален електронски регистар на прописи на Македонија, каде свои коментари и забелешки можат да остават сите организации, институции и граѓаните. Текстот има 194 члена.