вторник, 29 ноември 2016  |  Вести денес: 45

Јавна распределба на социјални станови во општина Ресен

stanovi

Последни вести

Јавна распределба на социјални станови денеска ќе се изврши во општина Ресен.

На распределбата ќе присуствува министерoт за транспорт и врски Владо Мисајловски.

Мисајловски ќе присуствува и на пуштање во употреба на патот Љубојно – Брајчино.

Најчитани вести