четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Јелена била убиена од жена?

јелена

Поврзани вести

Според најновите податоци на медиумите од Србија полицијата дошла до нови сознанија за расветлување на убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ.

Наводно за време на истрагата за убиството била пронајдена ДНК која и припаѓа на жена.

Ова откритие дека жена ја убила Јелена фрла сосема поинакво светло на истрагата.

Пејачката на Гранд која ја остави петгодишната ќеркичка зад себе беше убиена на 2 април.

Најчитани вести