Магазин

Јелена Розга му фрли око на Милан Поповиќ

Јелена Розга му фрли око на Милан Поповиќ

Јелена Розга и Милан Поповиќ веќе неколку месеци се во врска. Имено, Розга е се почест гостин во домот на поранешниот сопруг на Северина, Милан Поповиќ.

„Неа не можете да не ја приметите и да не ја препознаете. Во прашање е голема ѕвезда и сите се радуваме кога ќе ја видиме. Последниов месец таа доаѓа многу често“, велат вработените од теретаната која се наоѓа пред станот на Поповиќ.

jelena-rozga-foto-pr-1405587886-536319

Јелена Розга и „кралот н а бакарот“ се во врска неколку месеци и се состануваат тајно бидејќи и двајцата имаат болна точка – Северина.

jelena-rozga-foto-pr-1394193444-457527