Македонија

Јолевски денеска на средбa во Пентагон

Јолевски денеска на средбa во Пентагон

Министерот за одбрана на Република Македонија, Зоран Јолевски, во рамки на посетата на Соединетите Американски Држави денеска во Пентагон, ќе оствари средба со заменик помошникот секретар за одбрана за Русија, Украина и Евроазија, Евелин Фаркас.

Како што денеска соопшти МО, министерот Јолевски во Вашингтон ќе се сретне и со сенаторот Крис Марфи