сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Јолевски и Котески во посета на АП Криволак

jole

Последни вести

Министерот за одбрана Зоран Јолевски и началникот на Генералштабот на АРМ, генерал потполковник Горанчо Котески, денеска ќе присуствуваат на дел од селективниот курс кој се спроведува за лицата кои ги исполниле условите за кандидати за професионални војници.

За време на посетата Јолевски и Котески ќе посетат неколку работни точки на локации на ЦО Пепелиште и армискиот полигон Криволак, каде се спроведува обуката односно селекцијата.

Најчитани вести