Македонија

„Јордан Мијалков“ без вода

„Јордан Мијалков“ без вода

Поради реконструкција на водоводната мрежа на ул. „Јордан Мијалков“, без водоснабдување ќе останат корисниците од ул. „Јордан Мијалков“ се до санирање на дефектот, утре (25 јули) од 09 часот.