ТОП,Македонија

Јовановски: Цаневска да престане да ја злоупотребува општина Центар!

Јовановски: Цаневска да престане да ја злоупотребува општина Центар!
Борјан Јовановски распали по Цаневска на Фејбук

Перјаникот на опозициската СДСМ, Борјан Јовановски денес преку статус на својот Фејсбук профил распали по Катерина Цаневска, портпаролката на градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски.

Јовановски преку статус на Фејсбук директно ја обвини Цаневска дека ја злоупотребува општина Центар за свои лични интереси и воедно ја повика да престане да го прави тоа.

 

borjan

Од досегашните  коментари под неговиот статус може да се процени дека на пошироката јавност не и е познато за што точно станува збор, но со сигурност може да се каже дека продолжуваат превирањата и несогласувањата во опозицијата.

рјан