Македонија

Каде ќе нема струја утре?

Каде ќе нема струја утре?

Корисниците од повеќе скопски општини во текот на утрешниот ден ќе останат без струја. Еве каде ќе нема струја во текот на утрешниот ден:

  • во време од 08:15 до 13:00 часот корисниците од Бела Земја, дел од Кадино, Хавеп, село Марино, Млин Кадино. ( општина Илинден )
  • во време од 09:00 до 15:00 часот корисниците од улица Виничка, ул. Вашингтонска, ул. Нов Живот и ул. Дринска. ( општина Шуто Оризари )
  • во време од 09:00 до 15:00 часот корисниците од село Долно Свиларе, Амбуланта и Пилана. ( општина Сарај )
  • во време од 09:00 до 15:30 часот корисниците од село Осинчани, Елово, Малчиште и Црн Врв, селата Нова Брезница, Јаболци, Патишка Река, Држилово, РудПроект и Хидроцентралата во село Патишка Река. ( општина Студеничани и Сопиште )