Македонија

Каде ќе нема струја утре?

Каде ќе нема струја утре?

Дел од корисниците од општините Центар и Кисела Вода утре ќе бидат без струја. Како што информираат од РЦУК, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД утре без електрична енергија ќе останат:

  • во време од 08.30 до 12.00 часот, корисниците од ул. Димо Хаџи Димов во близина на број 60. ( општина Кисела Вода )
  • во време од 09.00 до 10.00 часот, дел од корисниците од улица Петар Попарсов, дел од улица 9-ти Мај (кон Универзална), дел од улица Костурски Херои (по старо 29-ти Ноември), дел од улица Владимир Положиновски (по старо Иван Мил). ( општина Центар )
  • во време од 12.00 до 14.30 часот, дел од корисниците од ул. Димо Хаџи Димов во близина на број 179. ( општина Кисела Вода ).