сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 51

Каде ќе нема струја утре?

struja1

Поврзани вести

Корисниците од повеќе скопски населби утре ќе бидат без струја. Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, ги известува граѓаните  дека поради технички зафати во електро – системот, утре без електрична енергија ќе останат:

  • во време од 08:00-16:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Македонско Косовска Бригада ул.10, 32, 34 и 36. (општина Ш.Оризари)
  • во време од 08:00-14:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од с.Љубош. (општина Студеничани)
  • во време од 12:30-14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Перо Наков, бензинската станица ДЕТ-ОИЛ. (општина Г.Баба)
  • во време од 11:00-13:0 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Исаија Маџовски. (општина Ѓорче Петров)
  • во време од 09:00-12:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Христо Татарчев 47-3. (општина К.Вода)
  • во време од 09:00-14:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од реонот Г.Баба. (општина Г.Баба)
  • во време од 09:00-13:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Васил Ѓоргов бр.20 а /19 . (општина Центар)
  • во време од 08:30-12:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Демир Трајко . (општина Ѓорче Петров)
  • во време од 09:00-13:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од с.Сопиште, делот од Припор до општина Сопиште, делот пред и по планираниот кружен тек за Сончев Град, делот кај училиштетои делот кон фабриката . (општина Сопиште)

Најчитани вести