Секс

Каде живеат жените со најголеми гради во светот?

Каде живеат жените со најголеми гради во светот?

Сигурно некогаш сте се запрашале каде живеат жените со најголеми гради …

Eдна нова студија, се обиде да открие каде живеат жените со најголемите и најмалите природни гради.

Во студијата се вклучени повеќе од 400 илјади жени во 108 земји, во споредба на обемот и големината на градите.

Резултатите покажале дека: жените во Америка имаат значително поголеми природни гради од другите дами кои доаѓаат од други земји, а жените од Филипини имаат најмали гради во светот.

Жените од Канада, Ирска, Полска и Велика Британија, исто така, спаѓаат во групата на жени со поголеми гради.

Оваа студија е важна водилка за оние кои се модата, козметика и пластична хирургија. Најмали гради имаат жените родени во Африка и Азија. Во студијата не се вклучени жените со импланти, што дојат или што биле бремени во изминатите 12 месеци. Студијата се однесува само на природни гради.