Магазин

Кајмакоски специјален гостин на концертот на Марија Шерифовиќ

Кајмакоски специјален гостин на концертот на Марија Шерифовиќ

Победникот на најпопуларното музичко шоу во светот “Х-Фактор“, Даниел Кајмакоски на 11 мај ќе биде гостин на концертот на Марија Шерифовиќ, кој ќе се одржи на стадионот на ФК Вождовац во Белград.

Марија и Даниел ќе отпеат нешто во дует, но се уште не откриваат која песна ќе биде тоа.