петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Како да дознаете кој ве избришал од листата на пријатели на Фејсбук?

Facebook Settlement

Поврзани вести

Не се работи за некаков трик на самиот Фејсбук туку за надворешна, бесплатна апликација што се вика „Who Unfrieded Me“.

Користењето на оваа алатка е мошне едноставно. Само треба да ја симнете од AppStore или од Google Play. По инсталацијата потребно е да се логирате на вашиот Фејсбук профил и до вашите пристапни податоци.

Во мошне едноставното мени прво нема да пишува ништо, но штом некој ќе ве „тргне“ од листата на пријатели ќе добиете известување што ќе ве предупреди за тоа. Доколку таа личност подоцна повторно ве врати на листата на пријатели, апликацијата ќе ве информира и за тоа.

Најчитани вести