Секс

Како да го полудите: Безобразни совети за орален секс

Како да го полудите: Безобразни совети за орален секс

Иако оралниот секс и понатаму е табу тема, не е тајна дека многу двојки уживаат во него. Меѓутоа, ако сметате вашиот сексуален живот е помалку досаен па сакате нешто да и змените или ако имате впечаток дека вашиот сакан не ужива толку колку што вие би сакале, обидете се со овие неколку трикови.

Одглумете „длабоко грло”

Ако имате проблеми со длабочината или ако тоа ви предизвикува нагон за повраќање, нема потреба да се силите. Постои многу едноставен трик кој што ќе ви ја олесни работата.

Следниот пат кога ќе се спуштите доле, јазикот во целост допрете го до непцата. Така ќе го допира дното на вашиот јазик и ќе ужива многу повеќе.

Изненадете го

Анкетата што ја спровел магазинот „КосмополитанЕ открива дека 34 отсто од мажите сакаат партнерката да ги изненади со орален секс веднаш штом влезат дома.

Лубрикантот може да биде вкусен

Ако знаете дека доле може да бидете подолго време, не е лоша идеја да се опремите со лубриканти. Устата може да ви се исуши, а тоа тогаш не е убаво чувство ниту за вас, ниту за него. Добриот лубрикант може лесно да го реши  проблем. Многу компании произведуваат лубриканти со вкус кои што може да бидат многу пријатни.