Магазин

Како да им го продолжите векот на хулахопките

Како да им  го продолжите векот на хулахопките

Имате проблем купувате хулахопки и по само две или три носења ви се кинат. Не очајувајте откриен е трик како да го продолжите нивниот живот и да не „фрлате“ постојано пари купувајќи нови и нови.

ПОстапката е многу лесна и едноставна составена само од три чекори. Еве како оди таа:

1. Пар нови хулахопки намокрете ги во вода и исцедете ги добро
2. Ставете ги во кеса и оставете ги во фрижидер цела ноќ
3. Следниот ден кога ќе ги извадите, оставете ги на собна температура да се исушат.

На секој пар хулахопки потребно е овој трик да го направите само еднаш.