понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Како да ја декорирате трпезата за Велигден

ve4

Последни вести

Едно од главните обележја на велигденските празници е свечено поставената трпеза, која го подигнува празничното чувство и создава весело расположение. Еве неколку декорации на велигденската трпеза кои ќе ја разбудат фантазијата:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ve
ve1

 

Најчитани вести