среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 17

Како да направите некој да се заљуби во вас само за четири минути? (ВИДЕО)

LJUBOV

Поврзани вести

Според една љубовна формула се потврдило дека гледањето во очи со личноста која ви се допаѓа може да доведе до заљубување.

Тоа се покажало и реално успешно во пракса, кога биле споени неколку парови од тотални страници до луѓе кои се во брак неколку или многу години и им била дадена задача четири минути да се гледаат очи в очи.

Учествувале шест парови на кои почетно им била чудна или смешна целата ситуација, дури и невозможна.

Но, за брзо време се потсетиле на убавите чувства кои ги подзаборавиле или занемариле.

Најчитани вести